2012. június 16., szombat

Pest


Úgy alakult egy napot Budapesten töltöttem. Főzéssel. Reggel fél hatkor kezdtünk egy konyhán. Az én feladatom a saláta készítés volt. Kellett egy vegán (ami nem tartalmaz sem állatot, sem állati eredetűt). Zelleres, sárgarépás, almás, mazsolás nyerte meg a tetszésemet. Így lereszeltem a hozzávalókat. Sikerült az ujjamból is egy kisebb darabot lereszelni, így a további munkát kesztyűben végeztem. Még háromféle készült. Fél 11-re elkészültünk, pedig volt ám menü: 2 féle dhal, 2 féle sabji, pakora, rizs, rakott tészta és a 4 féle saláta. S hogy miért nem készült róla fotó? Mert megzavartak. A konyha összepakolása után, tettünk egy kis sétát Budán. Azt hiszem az alábbi helyen el tudnám képzelni a munkás hétköznapokat:






Beszéljünk a franciákról: az első nap

Ohh hát oda nem menj, csalódás, koszos, büdös, és nem kedvesek. Még angolul sem beszélnek. Jó, de ott van Mr. Morrison, és hát bakancslistám...