Egyszóval lehetetlen, két szóval
kifejezve: nem könnyű. Az adagok kiszámolása a legnehezebb feladat. Persze
aztán bele lehet jönni ebbe is mint mindenbe, vagyis meg lehet szokni mint
bármi mást. De csak egyszerűbb ha nem egy emberre kell számolni. A mai menü
töltött paradicsom. Anyum adta az ötletet, amit persze tovább fejlesztettem,
így a töltelék nem csak mozzarella sajt volt, hanem került bele hajdina, olíva,
kukorica és mozzarella. Valójában nem nagy dolog: megskalpolod a paradicsomokat,
kiszeded a belsejét. Nem, nem dobod ki jó lesz az még a paradicsomos pasztához,
így ment a fagyasztóba. Skalpolás közben megfőzöd a hajdinát, de ne hidd el
amit a leírások mondanak. Kétszer annyi vizet forralj fel mint amennyi hajdinát
szándékozol főzni. Egy kis só és bazsalikom. Én kb 8 percig forralom majd
leveszem a tűzről és lefedem. A hajdina szépen beszívja a vizet, és inkább
párolt hangulatú mint főtt. De én így szeretem. Na szóval kész a hajdina,
beleteszed az olívát, a kukoricát és a sajtot. Összekevered, majd szépben
beletöltöd a kibelezett paradicsomokba. Aztán be a sütőbe és 20 perc alatt kész
is. Egy kis fűszeres tejföl még kellett hozzá. A tejföl nagyszerű találmány,
vele minden étel fogyaszthatóvá válik. Na és ezután jó a főkóstolás, mikor az
oltárra kerül az étel. Majd amit meghagynak, na azt esszük mi. S így is lett.
Beszéljünk a franciákról: az első nap
Ohh hát oda nem menj, csalódás, koszos, büdös, és nem kedvesek. Még angolul sem beszélnek. Jó, de ott van Mr. Morrison, és hát bakancslistám...
-
Réges-rég, a Treta-yugában élt egy hatalmas király, akit Indradyumnának hívtak. Gazdagsága felbecsülhetetlen mértéket öltött, mindene me...
-
Ó, Uram, segíts, hogy bármi is érjen a mai napon, azt békésen el tudjam fogadni! Segíts, hogy teljesen meg tudjak hódolni a szent vágyad...
-
Napjainkban Dániában 13 kutyafajtát már betiltottak, most további 12 fajtán a sor. 2010-ben Dániában bevezették az egyik legszigorúbb k...