2016. január 18., hétfő

Na beszéljünk egy kicsit az oroszokról..

Mert hát róluk még nem írtam. 

Tehát itt van a videó, melyben az orosz fiatalok összefogásra buzdítanak a szeretet jegyében. Kérik/javasolják, hogy a szomszédos országok tegyék most félre ellenszenvüket, mert hát közös a cél és közös az érdek, és végre van egy nagy közös ellenség. Közben a média nyomja, hogy a gonosz arabok lerombolják akár még a világ száz csodáját is.

Na itt álljunk meg egy-két szóra. Történelmi emlékeim szerint a hazánkat felszabadító oroszok sem mentették és kímélték a műemlékeinket, szobrainkat, falfestményeinket, épületeinket. Sőt az asszonyainkat sem. Pont úgy, ahogy a csúnya nácik sem.


Szóval a vér nem válik vízzé, a kutyából ha lesz is szalonna, a törvényeink még tiltják ennek elfogyasztását. Vagyis mielőtt elájulunk, hogy milyen kedvesek is az oroszok, hogy most ennyire össze akarnak fogni mindenkivel.. emlékezzünk, és ne felejtsünk, bár tény, hogy változni mindig lehet, csak a kérdés, hogy mennyire is?!

Beszéljünk a franciákról: az első nap

Ohh hát oda nem menj, csalódás, koszos, büdös, és nem kedvesek. Még angolul sem beszélnek. Jó, de ott van Mr. Morrison, és hát bakancslistám...