2017. március 5., vasárnap

Online ismerkedés magas fokon

Mit is csinálhat egy válás után az ember fia, lánya? Természetesen először tiltakozik, hogy ő bizony sosem kerül oda, hogy regisztráljon erre meg arra. Majd egy hosszúra nyúlt éjszakán mégis regisztrál egyre, majd kettőre, majd nincs megállás. Közben pedig rájön, hogy a legtöbben nem egy válás után kerülnek fel a tagok közé, hanem hobbiból, mert így azért a tisztes távolságból, álarcban (nem-nem a szexuális segédeszközben, hanem a valóság eltakarására szolgálóban) mégis csak könnyebb.

Amikor felkerülsz egy oldalra rengeteg dolgot kell/illik kitölteni, ezzel is garantálják, hogy megtalálják a számodra legmegfelelőbbet. De kérdem én: ezek még nem hallottak arról, hogy az ellentétek vonzzák egymást!? Szóval már a regisztrációnál elkezdődik a kozmetika, hiszen el akarod adni magad. Első lépésként jól megválasztod a profilképedet. Mint nő odafigyelsz, ne legyen pattanásod, lenőtt hajad. Szép legyen a szemöldököd. Jelzem az ellenkező neműt ezzel nem hatod meg, mert a második mondatában már úgyis teljes alakú képet szeretne rólad, lehetőleg minél kevesebb ruhával. Na de ne szaladjunk előre.

A kép után jönnek a személyes adatok, ahol lehetsz magasabb és vékonyabb, és barna szeműből zöldes-barna, mert ha így meg úgy esik a fény, akár még zöld is lehetsz. Majd a kedvenc ez és az, meg mit tennél, ki lennél, mit szeretsz és mit nem szeretsz kérdés felelek. Itt mindig, mindenki egyéni akar lenni. Vagy belead anyait és apait, és bizonyítja széleskörű látásmódját, vagy jön a titokzatosság: ha meg akarsz ismerni beszélgessünk (és akkor kaméleonként majd azt kapod, amit szeretnél). Ha túl vagy a 120-dik kérdésen, a kiválasztandó képeken, melyek ismét a személyiségedet, hobbidat, érdeklődéseket hivatottak bemutatni (de hogy válasszak egy kutya és egy elefánt között, vagy egy tengerpart és egy hegy között, amikor hol ehhez, hol meg ahhoz van kedvem?!) jön a mézes madzag. Hiszen, ha levelezni is szeretnél, vagy chatelni (hát bmeg miért ne szeretnék, valahogy csak kommunikálnék, hiszen a füstjeleket kevesen ismerik) akkor küldj egy sms-t, vagy fizess és már meg is nyílt az online piactér.

És akkor ott vagy a sok száz kereső közt. Lehet ezrek is vannak. Mindenki a képekkel kezdi. Lehet itt mondani, hogy a belső a fontos, de valljuk be van, akire rá sem nézünk. És akkor beszéljünk a kreativitásról! A férfiak 50%-a úgy érzi, hogy az autótól lesz igazán menő. Így aztán vezetés közben (bízok benne, hogy legalább álló autóban) ellő egy-egy szelfit és feltölti. Szép! Látsz egy fejet (legtöbbet napszemüvegben) látod a hátsó szélvédőt, vagy a visszapillantót, na meg a hátsó ülésen a kupit. Köszi, látjuk van autód. Van, aki csak a BMW-s kulcstartóját fotózza le. Mondjuk ettől még nem lesz BMW-je és a bugyim sem esik le!  Igen és még? A maradék 50%-ból 10% ezt a motorján csinálja. Ez még jobb, mert, ha biztonságos motorozó, akkor tuti, hogy semmit nem látsz belőle. Köszönjük, látjuk a száguldás a barátod. Nincs baj sem az autóval, sem a motorral DE ettől nem leszel férfi, sorry! A maradék 40%-ból 20% pózol döglött állatokkal. Mert, ha nincs autód, vagy ha arra nem vagy büszke, akkor légy büszke a gyanútlan állatok mészárlására. Marad 20%, akinek a fele tuti párkapcsolatban van és képes barátnős képpel regisztrálni, vagy kedvenc tükör szelfikkel a fürdőben, ahogy a háttérben a szennyesek közt láthatod az asszony kozmetika cuccait (ööö remélem, hogy az asszonyé és nem saját használatú). Az utolsó 10% megoszlik. Fele a férfiasságával pózol (értsd szó szerint ezen azokat a bizonyos centiket) és marad 5%, aki felvállalja önmagát. Tehát a képek alapján leszűröd magadnak azt, amit a programok nem tudnak és ekkor olvasgatod az adatlapot. Nekem még van egy szűrőm (tudom perverz dolog) a helyesírás. Bocsi, ha nem tudsz helyesen írni, akkor off.

És mit teszel, ha valakiről emberi kép van fent, és még írni is tud? Dobsz egy like-ot. Persze közben, mint friss regisztrált te már több tetsziket is bezsebeltél. És ezzel mit lehet kezdeni? Jó rendben dobj vissza egyet te is, nehogy sérülést okoz embertársadnak. És az ismerkedés nagy %-a itt meg is áll. Mert vagy te vársz a következő lépésre, vagy ő..vagy már nem is tetszik, hiszen letelt pár perc.

Na de viszonzott like-ok után akár kezdődhet is az ismerkedés. Még mindig az 5%-nál tartunk. Legjobb esteben jön az első szia. Mert ugye vannak oldalak, ahol automata szövegblokkok is vannak (nehogy gondolkozz!) és rád dob egy főzne neked kávét, vagy megsimogatná a szád mondatot. So romatic! Köszi a kávét tejjel iszom (növényivel) az ajkaimat meg így elsőre csak nem adnám ki tudja mivel is simogatnád.. én mondjuk az öklömmel a tied. Így ezeket is off-olja, az aki némileg kedveli az egyéniséget. Tehát ha jön egy szia, akkor szépen visszaköszönsz. Nem telik el egy perc jön a kérdés: te mit keresel itt? Ööö.. Valószínűleg az ellopott bicajomat keresem. Ilyenkor mindenki magyarázkodik, hogy nem is tudom, csak egy véletlen klikk folytán kerültem ide (persze és ez a klikk írta be kedvenc filmnek a Pulp fiction-t), és nem is tudom ez, hogy működik. Vagy egy részeg tettem következménye, vagy a barátnőim, kutyáim regisztráltak én esküszöm nem tudtam róla.. Hát igen ezt mindenki beveszi, vagy nem. Aztán következik a szint lépés két változata: küldj egy képet magadról vagy van valami különc szokásod? Hmm. Igen a tejet mindig a konyhában felejtem.. ez elég perverz nem!? Természetesen itt nem ezekről van szó, hanem kőkeményen feltérképezik szexuális szokásadat, mit vállalsz és mit nem. Nehogy már lyukra menjen (pedig ez a cél)! Nehogy már fizikai valóságban derüljön ki bármi is. Mint a piacon: tudni akarja mindenki, hogy mit is kap/vesz. 
Nézzünk pár szösszenetet:
  •   van barátnőd, akit hoznál magaddal? (persze és egy plüss Hugóm is van,  vigyem?)
  •   van egy barátom, aki társulna harmadiknak (és erre neked van szükséged  vagy szerinted  egyedül kevés vagy?)
  •   nem zavar a sperma íze (ennek örülök, de mi lenne, ha a keresés részben  a férfiakat  állítanád be?)
  •   kapcsolatban vagyok, csak ágyszomszédot keresek (és mekkora az ágyad,  vagy vigyem  a sajátomat?)

És a sor folytatható lenne napestig. Ha nem veszed komolyan jókat nevethetsz ám, viszont van egy pont amikor sírhatnékod lesz, hogy ennyi hülye hogy lehet…és még te is köztük vagy.

Igen lehet olyat olvasni, hogy valakinek sikerült és örök szerelem lett a vége, és igen lehet olyat is hallani, hogy nem sikerült. És igen van, akivel tudsz beszélgetni is, de hol is tartottam a számokban? Hiszen az utolsó 5%-kal kezdtem beszélgetni és ugye ekkor még kiderül pár dolog.. De a megmaradt 0,.. %-ból nekem is megmaradt egy-két ember, akivel azóta is beszélgetek mindenről: kivéve a fent említett témakörökről..mert fel sem merül!

Persze közben látok egy-egy női profilt: tükör előtti, csípőre tett kezű, szájcsücsöris, felül kinyom, alul behúz fotós lányok, akik mű körmökkel, mű szempillákkal keresik az igazit.. rólatok sem feledkeztem meg! Ti is megérnétek egy blogbejegyzést, de ezt férfi társaimra bízom.


peace, love & empathy