2013. augusztus 15., csütörtök

Legyünk tudatosabbak

Felirat hozzáadása
Mivel mostanában fogyásnak indultam, így gondoltam csak kellene egy kis tudatosságot is belevinni. Első lépésként: „A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.” Na és ami kimaradt az az hogy fáj, na nem kicsit hanem nagyon. Eszembe jutotta nagy szerelmem (Odie aki egy bullmasztif testben volt) aki nyirokcsomó rákkal távozott tőlünk. Ugyanis anyum energiát és időt nem kímélve masszírozta, s közben csodálkozott, hogy a kutya meg sem rezzen. Na én annál jobban.

Második lépésként pedig a gyógyteák varázslatába lépek be. Két hétig napi rendszerességgel iszom majd csalán, körömvirág, citromfű és kakukkfű teát. 

A csalántea egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy erős méregtelenítő, vértisztító hatása van. A csalántea felgyorsítja az anyagcseréből származó mérgek távozását a szervezetből. 
A körömvirágteát ha rendszeresen fogyasztjuk, vértisztító hatású.
A citromfűtea javítja az emésztést és epeműködés serkentő.
A kakukkfűtea izomlazító, szellemileg felfrissít, jót tesz a gyomornak.

Na akkor nosza neki.

Beszéljünk a franciákról: az első nap

Ohh hát oda nem menj, csalódás, koszos, büdös, és nem kedvesek. Még angolul sem beszélnek. Jó, de ott van Mr. Morrison, és hát bakancslistám...